Siste nytt

50+ i Stavanger: For en debut av Kari!

Om lag tjue spillere fra EGK deltok i den første 50+ turneringen som er avviklet på Stavanger Golfklubb. Kari Pettersen debuterte i denne populære turneringen med en sterk andreplass i den yngste dameklassen.

Kari Pettersen

De forskjellige turneringene i 50+ serien kommer hyppig nå. Korona pausen skal tas igjen, noe som gjør at det blir konkurranser omtrent annenhver helg. Men det ser ikke ut som om det bremser på deltaker antallet. I Stavanger var det plass til 120 spillere, og det var over 30 golfere på «venteliste».

Som beskrevet over spilte Kari Pettersen en knallrunde, med 102 slag og 35 poeng. En meget sterk prestasjon, der par på signaturhullet (hull 3) var det aller beste resultatet. Sterkt også av Jane Elizabet Fardal, som blant annet klarte par på det vanskelige hull 18 (par 5), og dermed spilte seg til 30 poeng. Nevnes må også Karen Gajhede, også med 30 poeng. Også hun debutant. Hun presterte sterke par både på hull 12 og 13.

I den eldste dameklassen var Astrid Robertson vår beste. Også hun med 30 poeng. Astrid er en jevn poengplukker for EGK i denne turneringen.

I yngste herreklasse var som så ofte før Martin Tendenes vår beste , denne gang med 31 poeng. To poeng bedre enn vår nest beste, Kai Nærland. Men konkurransen var knallhard i denne klassen og Martins runde holdt «bare» til en 15. plass.

I eldste herreklasse gjorde både Leif Sigurd Fisketjøn, Knut Arne Strøm og Åge Sørensen det bra, med henholdsvis 38,34 og 33 poeng.

Allerede førstkommende lørdag er ny konkurranse, denne gang på Jæren. Selv med to starter (104 deltakere) er det allerede nå en voksende venteliste. Det sier mye om hvor populær denne turneringen er. Og det er en fyldig EGK tropp som stiller til start til helga!