Siste nytt

Torsdagsgolfen: Tollefsen og Sviggum suverene!

Fantastiske prestasjoner , med høyst forskjellig utgangspunkt. En av de ferskeste spillerene i klubben og en av de mest erfarne spilleren gjorde det helt store på Maurholen torsdag.

 

At nybegynnere gjør det godt i torsdagsgolfen er akkurat slik det skal være. Dette skal være turneringen med lav terskel.

Liam Tollefsen er en helt fersk golfer. At han var kapabel til å vinne en av disse turneringene overrasker ikke undertegnede. Med et starthandicap på 54 minus en liten nedskriving sist torsdag får spilleren mange slag tildelt. Selvsagt er han ujevn, men der han får klaff hanker han inn mange poeng. 22 poeng holdt til seier og ny nedskriving. Det stopper nok ikke der for volleyballspilleren som tok NM gull med Austrått i G-19 denne sesongen.

Og så var det LarsTtore Sviggum da. Han slutter aldri å imponere. Når han med sitt lave handicap spiller seg til 21 poeng er det bare helt fantastisk. To under par er det ikke mange som gjør etter han. Lars Tore sin form har vært god lenge, jevnt spill uten noen bomslag. Eller hva skal man kalle en runde med sju par og to birdies ??

Liam og lars Tore var som sagt suverene denne gangen. Ned til tredjeplassen var det hele fire poeng. Det resultatet var det tre spillere som hadde.

Dessverre var det ikke nok jenter denne gangen til at det var egen dameklasse. Elsa Hovland spilte en jevn og god runde. Uten å spille opp mot sitt aller beste.

Også denne kvelden var det flotte forhold i Maurholen. Og brukbart deltakerantall.

Resultater: (fullstendig resultatliste i golfbox):

1. Liam Tollefsen 22 poeng

2. Lars Tore Sviggum 21

3. Jørn Pettersen 17

4. Birger Christensen 17

5 Gaute Hellvik 17