Siste nytt

Senior Medal: Vår-runden ferdigspilt!

Og det med veldig god deltakelse. Og som vanlig sterke prestasjoner. Nytt er det at flere «yngre seniorer» er med å prege resultatlisten. Når dette kommer på trykk er allerede sommer-medalen i gang…..

Sommer medalen er hver mandag og onsdag i juni og juli. Det er ikke snakk om noen feriepause der! Men først resultater i vårmedalen: Godt over 50 deltakere har vært med – et imponerende antall.

Som de fleste vet tevles det i tre konkurranser i hver periode. Lavest nettoscore, færrest putter og eclecticen.

I nettoklassen ble Lars tore Sviggum vinner med 31 slag. Det er svært godt, da Lars Tore bare hadde 4 tildelte slag. Da betyr at hadde en runde på banens par !! Det var vel første seniorturnering Lars Tore har vunnet, så nå har klubbens beste spiller vunnet det meste som går an å vinne i Maurholen…. Tre spillere, Martin Tendenes, Olaf Hovland og Leif Sigurd Fisketjøn, delte andreplassen. Et slag bak Sviggum.

Puttekonkurransen ble delt mellom tre spillere. Hanna Gudmundson, Olav Vølstad og Bent Magne Andreassen hadde alle en runde med 12 putter. Dette med puttekonkurransen krever «trening». For eksempel måtte Lars Tore, selv med den kjemperunden, nøye seg med en delt 45. plass (!!) med 17 putter….

Eclectic er populært. Alltid kjekt å prøve å forbedre en score ved neste forsøk. Også her er Bent Magne Andreassen i tet med 30 slag. Det vil si hele 5 birdies og resten par. Dermed fikk årets debutant mye ut av denne første seniormedalen….. Et slag bak følger Olav Vølstad, Martin Tendenes og Lars Tore Sviggum.

For resultater, klikk HER

Møyfrid Hellvik, som administrerer denne seniorturneringen, håper at minst like mange stiller opp på sommer medalen. Her er alle velkomne!