Velkommen til Øyvind Sælevik Memorial.

Neste lørdag, 10. juni arrangeres klubbmesterskap stableford. Dette er en forholdsvis ny turnering, som ble arrangert for første gang i fjor. Turneringen, og et eget opplegg med sosialt arrangement på kvelden, ble satt sammen og gjennomført med nå avdøde Øyvind Sælevik i spissen.

Øyvind hadde selv ideen til et eget klubbmesterskap stableford, altså der alle konkurrerer på sitt eget handicap. Og han var også ansvarlig for festen på kvelden etter at klubbmesteren var kåret.

Styret i klubben har i samråd med Øyvinds nærmeste familie bestemt at denne turneringen skal kalles opp etter Øyvind, og fra nå av være en turnering for å hedre hans minne.

Øyvind Sælevik Memorial etableres som en fast tradisjon i klubben.

Dermed ønsker vi velkommen til klubbmesterskapet i stableford, og første utgave av Øyvind Sælevik Memorial.

Ansvarlig for gjennomføringen av denne turneringen er Øyvinds egen golfgjeng som han spilte sammen med hver mandag, og som han reiste på golfturer sammen med årlig. De, sammen med styret i klubben finner det naturlig at turneringen i år gjennomføres uten klubbfest på kvelden.

På vegne av klubben, Øyvinds golfvenner og meg selv personlig vil jeg oppfordre alle medlemmer som har anledning til å melde seg på turneringen. Sammen skal vi kåre klubbmester stableford, ha en hyggelig golfdag, og samtidig hedre minnet til en god golfvenn.

Påmelding finner du i golfbox.