Siste nytt

Turneringer

Påmelding til jubileumsfesten

Som informert om i en tidligere artikkel her på siden, arrangerer vi både klubbmesterskapet i Stableford – Øyvind Sælevik memorial, og jubileumsfest, lørdag 14.august!  En storslagen markering av klubbens 20 årsjubileum, markering av at det er 15 år siden vi åpnet Maurholen Golfpark, samtidig som vi minnes vår gode golfvenn, Øyvind Sælevik, tenker vi er helt på sin plass!

Les mer »

Astrid, Åge og Ron vinnere av årets Sig Halvorsen-turnering!

Søndag 13. juni kl 10.00 gikk 24 spillere ut i shotgunstart og spilte 18 hull. Banen begynner å komme seg nå, og greenene var klippet og rullet for anledningen. Det gjorde en enorm forskjell på greenkvaliteten, og mange kommenterte hvor bra greenene var å putte på i dag. Takk til greenkeeperne Jurgen og Alan!

Les mer »

Sig. Halvorsen-turnering, søndag 13. juni

Søndag 13.juni arrangeres den årlige Sig.Halvorsen turneringa. Langtidsvarselet melder bra vær – la oss håpe det holder stikk! For, hva er vel bedre enn en søndagstur i Maurholen der en spiller 18 hull golf, samtidig som en får konkurrert litt? Dersom det blir under 50 påmeldte, blir det shotgunstart klokka 10:00. Blir det kjempemange som melder seg på – noe ...

Les mer »

Seier til Team Gløpstad!

Lørdag 8. mai var det klar for årets første turnering i Maruholen. Turneringen ble raskt fullbooket, og faktisk slik at 2 lag havnet på venteliste.

Les mer »

Turneringssesongen i gang!

Søndag 18.april starter vi opp med årets første turnering!  Årets åpningsturnering blir en Texas scramble turnering, der vi setter opp fire og fire på lag, der lagene har mest mulig samme totale handikap.  En uhøytidelig og svært sosial turneringsform.  Pga. smittevernhensyn, må vi ha kontinuerlig start fra hull 1 på alle lag, slik at vi ikke samler for mye folk ...

Les mer »