Siste nytt

Turneringer

Sig.Halvorsenturnering i strålende vær!

I strålende solskinn ble den sjette Sig.Halvorsenturneringen på rad arrangert. Vinden var litt i spill de første 9 hullene, men på de siste 9 var det fantastiske forhold – rett og slett ingenting å klage på om ikke skåren ble helt slik en ønsket!

Les mer »

Sig Halvorsen-turnering, søndag 14.juni!

Søndag 14.juni arrangeres den årlige Sig.Halvorsen turneringa.  Langtidsvarselet melder bra vær – la oss håpe det holder stikk!  For, hva er vel bedre enn en søndagstur i Maurholen der en spiller 18 hull golf, samtidig som en får konkurrert litt?

Les mer »

Klubbmesterskap i matchplay – Påmelding åpnet!

Klubbmesterskapet i Matchplay er en populær turnering som foregår gjennom hele sesongen. De innledende rundene starter fra slutten av mai og går frem til finalen spilles i månedskiftet september/oktober. Eivind Løyning er forsvarende mester! Vinneren får en pokal som et synlig bevis for seieren.

Les mer »

Åpningsturnering i Maurholen – parturnering!

Siden golfbanen i Maurholen åpnet igjen i april, har det vært en fryd å se alle som benytter den ledige tida en har til å spille golf. Klubben har aldri sett slik aktivitet på banen, og «Veien til golf-kurs» fylles opp med flere som vil fylle ledig fritid med golf. Dette er meget gledelig!

Les mer »