Turneringer

1.runde i Egersundsmatchen er trukket!

Fjorårets mester, Ron Endresen, har trukket Ole Johan Løyning i 1.runde av Egersundsmesterskapet i Matchplay.  Alt i alt er det flere høyinteressante kamper som spilles i Maurholen fram til spillefristen for 1.runde som er torsdag 13.juni.

Les mer »

Går bra med tre køller…

Det er alltid et vanskelig valg når en skal velge ut hvilke køller en skal ha med seg i denne turneringen. I stedet for 13-14 køller går denne turneringen ut på å prestere med bare 3 køller. Mange av deltakerne taklet dette imponerende godt.

Les mer »

Sig.Halvorsenturneringen går av stabelen i helga!

Søndag 5.mai arrangeres den årlige Sig.Halvorsen turneringen. Vi håper på bra vær, så en bedre søndagstur enn å spille 18 hull, turneringsspill i Maurholen, skal du lete lenge etter! Det blir shotgunstart, så alle starter samtidig klokka 10:00.

Les mer »

Klart for årets 3-kølleturnering i Maurholen!

Lørdag 27. april klokka 10:00 går startskuddet for årets 3-kølleturnering i Maurholen. Vi spiller med shotgunstart, så alle spillere må være ferdig oppvarmet og klar for «kølle-inspeksjon» klokka 09:45 på terrassen utenfor klubbhuset. Dette er en litt annerledes turnering, der du i golfbaggen KUN kan ha med deg 3 køller.

Les mer »