Et godt medlemstilbud

Mange har spurt etter Click traller i pro shopen. Nå har vi fått inn noen av disse populære og særdeles slitesterke trallene til en hyggelig medlemspris….

Bilde av Click-tralle

Vi har tidligere solgt mange av Click vognene, og flere  medlemmer har etterlyst nye vogner i kiosken. Når de har kostet opp mot fire tusen har vi valgt å ikke ta de inn. Men når vi nå i høst fikk et tilbud som gjør at vi kan selge de for 2950, fikk vi tilsendt et parti. Vognene kan anbefales på det sterkeste, og vi selger disse så lenge beholdningen rekker. Kanskje egen julegave?

Når sesongen er på hell, vil vi takke medlemmene for å bruke kiosken. Skal vi kunne ha et utvalg av basisprodukter i kiosken er vi avhengig av at medlemmene bruker tilbudet. Det er umulig på vårt nivå å kunne konkurrere med de store ute på internettet. Til det er våre kvanta for små. Men vi prøver å kjøpe inn og selge så konkurransedyktig som mulig.