Siste nytt

Svein Andreassen

Maurholen Golfpark ÅPNES torsdag morgen!

Maurholen ÅPNES torsdag morgen!  Torsdag morgen, den 2.april, åpnes det igjen for spill i Maurholen Golfpark!  Starttidsbestilling er nå åpnet opp i Golfbox.  Det vil bli gjennomført enkelte tilpasninger på banen i ettermiddag og kveld, slik at alt skal være så sikkert som mulig torsdag morgen, når vi åpner Vennligst les, og rett deg etter følgende smittevernregler når du oppholder ...

Les mer »

Positive nyheter i forhold til snarlig spill i Maurholen!

På dagens pressekonferanse der NIF og FHI deltok, ble det åpnet for at idrettsanlegg kan åpnes så sant en følger FHI sine råd i forhold til smittevern.  Videre informerte idrettspresident Berit Kjøll at det nå er opptil de 55 særforbundene å lage sine retningslinjer for smittevern, for sin sport.

Les mer »

3-klubb samarbeidet fortsetter også i år!

Samarbeidet mellom golfklubbene Jæren, Ogna og Egersund lar spillerne som er hovedmedlemmer, eller som har betalt hovedmedlemsskap som ektefelle, spille fritt på alle de tre banene for en fast sum i tillegg til medlemskontingenten hos en av klubbene. 

Les mer »

Flott bidrag fra Sparebankstiftelsen!

Årlig deler Sparebankstiftelsen ut midler til lokale, gode formål. Nå i høst ble det fordelt i alt 65 millioner kroner til 288 lag og foreninger i Hordaland, Rogaland og Agder. EGK var så heldig å få 30.000,- til sitt prosjekt, der en ønsker å bruke pengene til oppgradering av turstien rundt golfbanen.

Les mer »