Siste nytt

Klubben

Vi hyller Erik den store, som fyller 80 år!

Han går der og putler på golfbanen, han Erik. Alltid med når noe skal gjøres!  Aldri nei i hans munn.  Med grafsa når det graves grøfter, med riva når greenen hulles, med hammeren når noe skal bygges. Sindig og rolig.  Aldri store ord, lavmælt og blid og alltid godt på lag.

Les mer »

Viktig melding vedrørende parkering i Maurholen – Nå obligatorisk å rygge inn på plassene.

På grunn av økende anleggstrafikk på veien inn til Maurholen golfpark, der det transporteres annleggsmasser har Egersund Golfklubb besluttet at det er obligatorisk for alle gjester å rygge bilene inn på parkeringsplassen. Dette for å unngå at det oppstår farlige hendelser i forbindelse med forlating av parkeringsplassen og møtende lastebiler i stor fart.

Les mer »

Treningsområdet åpnet

Endelig er det nye treningsområdet åpnet. Redaksjonen har prøvespilt det, og det er virkelig bra. Veldig nyttig til å øve seg på kortere slag. Veldig bra jobba av greenkeeper Jürgen! Det vil bli foretatt en offisiell åpning ved en senere anledning. Husk å reparere nedlagsmerker her også!

Les mer »

Er du nybegynner som ikke helt får kommet i gang med golfspillet?

EGK vet at det er en del mennesker som har tatt vårt golfkurs, men som ikke helt kommer seg i gang med golfspillet etter endt kurs.  En synes kanskje spillet er kjekt i seg selv, men så har en gjerne ikke så mange å spille sammen med som en kjenner – og så blir det ofte slik at det faller ...

Les mer »