Golftur: Høstens vakreste eventyr…

Når senhøsten gjør sitt inntog i Maurholen, hva er vel da bedre enn å søke superklima og raske greener i Spania?

Det har blitt en tradisjon for disse golfkompisene å reise til Spania på denne tiden av året. Og rundt Alicante er det mange flotte baner å velge mellom. Programmet var klart: Kjell hadde bestilt 8 runder på like mange forskjellige baner. Og som vanlig var det beintøff konkurranse om det meste…

IMG_1640

Dette året var det Olaf Hovland som ble vinneren og fikk med det et nytt napp i vandrepokalen.  Eivind Løyning fulgte tett på. Kjell Iversen ble birdiekongen. Fjerdemann på turen ( Leif Sigurd) var ingen trussel i konkurransene denne gangen.

Mange flotte runder på flotte baner. Varmt og godt. Golf er best med kortbukse! Beste banen denne gangen var uten tvil Las Colinas. Denne banen var trimmet til kvalik til Europatouren noen dager senere. Et eventyr… Og La Finca er alltid en av favorittene.

spania 2

Utenom det travle golfprogrammet blir det alltid litt tid til god mat og drikke, kortspill og bading i det oppvarmede bassenget ved bopel.

Går det an å allerede nå glede seg til neste år?