Siste nytt

Sommer(?)medalen er over. Høstrunden er i gang…

Tida går fort. Årets siste medal er i gang. Men først må vi oppsummere sommermedalen. -God deltakelse og gode resultater, sier medal- generalen Ove Noreng. Og premiedrysset blir stort….

Deltakelsen er fantastisk. Selv i ferietiden er det rundt 50 deltakere som har vært med i denne populære konkurransen også denne gangen.

Og resultatene er på nytt gode. Imponerende gode. I beste nettorunde er det hele tre spillere som har gode 29 slag. Bent Magne Andreassen, Åge Sørensen og Thor Ognedal. Reglene i denne turneringen er at dersom scoren er lik, er det den som oppnår resultatet først er vinneren. Gratulerer igjen Bent Magne! Ualminnelig sterk runde av Thor Ognedal medførte solid nedskriving, noe vi bare kan applaudere….

Thor Ognedal

I puttekonkurransen var det ikke mindre enn fire spillere som toppet listen med bare 11 putter. Marianne Gravdal, Bent Magne Andreassen, Erik Hellvik og Martin Tendenes. Det er samme reglene her: De tre beste blir premiert, men den er den som oppnår resultatet først som blir vinneren. Marianne gratuleres..

Marianne Gravdal

De aller fleste blir trigget av eclecticen…. I denne runden var Lars Tore Sviggum helt rå. 27 slag (!!) betyr hele 8 birdier og et par. Det var bare på hull 5 at ikke birdien satt. Fire spillere delte andreplassen med 32 slag. Og ut fra reglene fikk Åge Sørensen andreplassen, mens Martin Tendenes havnet på tredje. Martin hadde for øvrig eagle på hull en, noe som ikke har skjedd på seniormedalen tiligere. Jostein Jensen og Erik Hellvik hadde også samme antall slag.

Lars Tore Sviggum

 

Fullstendig resultatliste klikk HER