Siste nytt

HULLSTANG UT FOR EGK PÅ OGNA!

«Så utrolig nære, men allikevel ikke nok». Slik kan helgas lagkamp mot Ogna oppsummeres. Ogna slo oss med 10,5 poeng mot 9,5, men bak resultatet var det litt for mange baller som gikk hullstang ut for oss denne gangen.

Det hele startet rimelig dårlig lørdags formiddag.   5 kamper Greensome endte nesten på verst mulig måte, og EGK lå under med 4-1 etter de første kampene.

 

Lørdag ettermiddag slo vi litt tilbake og vant ettermiddagenes fourball med 3-2. Dermed var resultatet 6-4 til Ogna før søndagens 10 singelkamper.

 

Og for en thrilleravslutning det skulle bli på søndag! Egersund klarte å ta innpå det ene av de to poengene de manglet for å klare et uavgjortresultat, men vi klarte ikke å slå den berømte spikeren helt ned i kista.  Når en vet hvor nære vi var i ett par av kampene, føles det litt bittert at vi ikke klarte å dra seieren i land og bryte bortebaneforbandelsen dette året heller…

IMG_0736 (1)

Oversikt over alle kampene som ble spilt og resultatene finner du her: Rydercup 2016