Siste nytt

Klubbmesterskapet arrangeres til helga!

Førstkommende helg, lørdag 27. og søndag 28.august, arrangeres klubbmesterskapet i Egersund Golfklubb. Det skal kjempes i mange klasser om tittelen «Klubbmester 2016!»
Klubbmesterskapet for juniorer, herrer, damer og senior herre og senior dame skal kåres.

ALLE klasser, utenom juniorklassen spiller 36 hull, 18 hull lørdag og 18 hull søndag.  Juniorklassen spiller sine 18 hull lørdag. En starter begge dagene klokka 10:00, og det blir kontinuerlig start fra Tee 1.  Søndag legges lørdagens resultater til grunn for startlista, der de med best score etter lørdag går i lederflighten.

Tee`s:

Junior Dame spiller fra rød tee.

Junior Herre spilles fra gul tee.

Dameklasse spilles fra gul tee.

Herreklasse spilles fra hvit tee.

Senior damer spiller fra rød tee.

Senior herrer spiller fra gul tee.

Basert på erfaringer fra tidligere år, kan det bli aktuelt å samle dameklassen i en klasse.  Dersom dette blir gjort, spiller damene fra rød tee.

For å bli klubbmester i en klasse, må det minimum være 3 spillere i klassen.  Dersom det ikke er tre deltakere i klassen du skulle spilt i, blir du lagt til i den mest nærliggende klassen en naturlig hører til.

I alle klasser spilles det slagspill uten handikap, så alle slag teller!

Turneringskomiteen håper mange av klubbens medlemmer blir med og spiller klubbmesterskapet.  Klubbmesterskapet er med å definere aktivitetsnivået i klubben, så derfor håper klubben at mange prioriterer å bli med på mesterskapet!

Påmeldingen er åpen i Golfbox!  Siste frist for påmelding er fredag 26.august klokka 12:00

Mrk:

De herrer som er over 50 år blir automatisk lagt til i «Seniorklassen».  Vi vet at enkelte av disse ønsker å konkurrere i «Herreklassen» i stedet.  Dersom du allerede er påmeldt i seniorklassen, men ønsker å spille i herreklassen, sender du en mail om dette til turnering@egersund-golfklubb.no eller på SMS til Birger Christensen på tlf. 995 31 838.  Dersom du enda ikke har meldt deg på, og er senior herre, men ønsker å spille i herreklassen – skriver du dette inn i kommentarfeltet ved påmelding.