Siste nytt

Vil medlemmene ha Mandagsmatchen?

Det er et spørsmål turneringsleder Ron Endresen spør seg om…  Hårgalleriets Matchplay  er inne i sin tredje sesong, og skulle være en annerledes turnering. Men selv om matchplay er en artig form for konkurranse er det få deltakere…

Vi har riktignok bare hatt to turneringer i år, begge med dårlig vær, sier Ron. Men vi skulle gjerne visst hva som skal til for å få flere med. Er det ukedag, er det spilleform eller er det rett og slett et metningspunkt når det gjelder aktiviteter i klubben? Tips mottas med takk, sier Ron Endresen.

Foto: Bjørn H. Aakre
Foto: Bjørn H. Aakre

I første runde seiret Leif Sigurd Fisketjøn over Anders Bertelsen Tengesdal, mens Bjørn Hammersmark  og Martin Tendenes spilte uavgjort. I sidematch (når deltakertallet er oddetall) vant Bjørn over Jan Olav Reinertsen.

Andre runde ble avviklet i et ufyselig vær. Martin Tendenes, som av turneringsleder ble karakterisert som ufattelig positiv, vant klart over Torbjørn Lunde. I sidematchen vant Jan Olav knepent over Torbjørn.