Siste nytt

50+: EGK triumf på Solastranden!

EGK , og ekteparet Hovland i særdeleshet, fikk en kanonstart på årets 50+!  Mia klemte til med en kjemperunde som endte på 38 poeng og nedskriving i årets første turnering. Dette resulterte i klar seier i yngste dameklasse…

Husbonden Olaf var ikke mye dårligere. I den store klassen (yngste herrer) spilte han seg til en sterk andreplass med gode 36 poeng. Denne plassen delte han for øvrig med egersunderen Glenn Olsen. Glenn representerer Ogna GK. Olaf hadde bare 82 slag, antagelig det beste han har gjort ved sanddynene på Solastranden. En sterk birdie på det vanskelige hull åtte gjorde godt i regnskapet.

Martin Tendenes hadde bare et slag mer, men måtte med 32 poeng nøye seg med 15. plass.

I eldste herreklassen glimtet Edvard Rønneberg til med en flott runde. 34 poeng holdt til en sterk andreplass. Og når vi finleser resultatene bak den gode scoren, ser vi at den godeste Edvard var nær et enda bedre resultat. Han hadde par på det meget vanskelige andrehullet. Det er det ikke mange som har! Men så strøk han to av de letteste hullene. Tipper det ergret han litt på hjemmeveien…

Men tilbake til damene… Mia hadde flotte 87 slag på runden. Birdien på hull 4  (par fire) hjalp godt på. Marianne Gravdal leverte også. 32 poeng holdt til en fin fjerdeplass.

Den eldste dameklassen har normalt vært EGKs  sterkeste våpen i denne turneringen. Men i denne gangen hadde ikke jentene våre full klaff… Best var Møyfrid Hellvik med en 7 plass. Astrid Robertson (nr 9) og Hanna Gudmundson (nr 10) fulgte deretter.

Og dermed leder Egersund lagkampen etter første runde. Der teller de tre beste resultatene. Når en summerer scorene til Mia, Olaf og Edvard gir det 108. Noe av det beste klubben har gjort  i denne turneringen. Det er to foran rivalen Jæren GK.    Måtte det fortsette….

Neste turnering er 1. mai på Ogna.

Fullstendig resultatliste i golfbox.