Siste nytt

Vellykket vårdugnad og dugnadsturnering!

Om lag 35 personer møtte opp til den årlige vårdugnaden, lørdag 6.april.  25 av disse valgte også å være med på dugnadscramble som ble avholdt, direkte i etterkant av dugnaden.

Hovedansvarlig for dugnaden, John Ivar Nodland sa seg meget godt fornøyd med både innsats og oppmøte til de om lag 35 frammøtte på dugnaden.  Veier ble gruset opp, divots ble fylt igjen i fairways og drivingrangen ble ryddet for baller.  I tillegg fikk både klubbhuset og uteområdet rundt klubbhuset, samt bygget for drivingrange`en, en god oppfrisking fra den driftige og hardtarbeidende dugnadsgjengen.

Ivrige medlemmer ville få åpnet tee-utslagene så fort som fy etter dugnaden, men Jurgen beordret en uke til med vekst før åpning, slik at gresset får satt seg skikkelig.  Jurgen gav uttrykk for at tee`ene ville være åpne for spill, førstkommende helg.

Dugnaden ble avsluttet med dugnadsturnering.  Det ble spilt lagscrable under glimrende forhold, der Bent Magne Andreassen, Gaute Hellvik, Erik Hellvik, Jostein Jensen og Knut Arne Strøm var best.  De endte opp med imponerende 7 under par, på de 9 hullene turneringen gikk over.

Atter en gang en flott dag i Maurholen!  Må det bli mange flere slike utover våren, sommeren og høsten!