Siste nytt

Sommerscramble i nydelig vær!

Scramble turnering er gøy! Det var samtlige  spillere enig om etter en vellykket golflørdag i Maurholen.

Det er lenge siden det har vært så mange deltakere i en klubbturnering. Og det selv om mange hadde startet ferie. Vi hadde satt opp så jevne lag som mulig basert på spillernes handicap. Og det må ha klaffet godt, da resultatene var veldig gode og ikke minst jevne.

Tre lag hadde 32 slag (tre under par). Og da måtte det en omspillkonkurranse til. I det omspillet spilte Chris TV golf og slo en innertier. Imponerende.

Vinnerlaget bestod av f.v: Irene Hellum, Chris Søyland, Janne Mong og Anders B. Tengesdal

Lag nummer to i omspillet ble Møyfrid Hellvik, Pål Waland (ikke til stedet når bildet ble tatt) og Kevin Horsburg. (bildet).

Familien Hetland (Rune Hetland, Ivan Åmot, Per Enok Hetland og Axel Hetland) spilte godt, men måtte nøye seg med tredjeplass i omspillet.

Fire lag endte på 33 slag og nye fire lag på 34 slag. Det vil si at 11 lag spilte til under par.  Dette var det mange spillere som ikke hadde opplevd før….

En ekstra honnør til kompisgjengen Thomas, Håvard, Ørjan og Mathias. De valgte å kjøre ren venneflight, selv om de da hadde suverent høgest handicap. De spilte til to under par, og det med en dobbel på sjuen. Meget sterkt!

Det mest sjeldne slaget skjedde under oppvarmingen på rangen. Stian Mortensen slo til med en ekte birdie… Hvordan går det an på rangen kan man spørre? Jo han traff en fluesnapper i lufta om lag 10 meter fra utslaget….

Styret sto som arrangør av denne turneringen som ble særdeles vellykket. Marianne Gravdal og Laila Nærland med hjelpere hadde full kontroll.

Og alle fikk rikelig med pizza….