Siste nytt

Turneringskomiteen har satt opp årets turneringer!

Turneringskomiteen har hatt sitt planleggingsmøte, og årets turneringer er nå satt opp.  Finn fram kalenderen og sett allerede nå av tid til de turneringene du vil være med på!

Tre kølle-turnering (Turneringsformat: Stableford), lørdag 26.april.

Kun lov med 3 køller i bagen.  Hva skal en velge….?  Putter, eller putte med en wood?  Eller driver, putt og 8-jern?  Du velger, men IKKE lov å ha med mer enn 3 køller med på runden!  Turneringen er for alle, der en spiller med fullt handikapp helt opp til 54.

 

Sig.Halvorsenturnering (Turneringsformat: Slagspill eller stableford), søndag 5.mai

Denne sponsorturneringen spilles i to hovedklasser.  De med handikapp under 18,0 spiller slagspill over 18 hull med fullt handikapp.  De spillere som har 18,0 og oppover, spiller stableford med fullt handikapp, over 18 hull.  Det legges opp til egen dame og herreklasser.  Tilleggskonkurransen «Closest to pin» er en del av turneringen.  Passer for alle spillere, men maks handikapp en kan spille på i forhold til konkurransen er 36,0.  Dersom du har handikapp over 36,0, er du hjertelig velkommen til å delta, men i akkurat denne turneringen må du spille som om handikappet er 36,0, selv om du f.eks i virkeligheten har 44,0!

 

50+ i Maurholen (Turneringspill), lørdag 25.mai

Turnering for regionens seniorer, avholdes i Maurholen denne lørdagen.  Trangt om plassen, så viktig med tidlig påmelding i Golfbox!

 

Øyvind Sælevik Memorial (Klubbmesterskapet i Stableford) Spillformat: Stableford, lørdag 10.august.

For tredje gang arrangeres denne turneringen til minne om Øyvind.  Øyvind sin kompisgjeng har ansvaret, og en kårer klubbens beste Stableford-spiller.  Alle kan melde seg på turneringen, men denne dagen spiller en med maksimum 36,0 i handikapp.  Medlemsarrangement på kvelden i lystig lag, så sett også av lørdagskvelden til godt sosialt lag i Maurholen!

 

Lagkamp mot Ogna – «Ryder cup» (Turneringsform: Matchplay), lørdag og søndag 17. og 18.august

Den tradisjonelle lagkampen mot Ogna arrangeres denne sesongen i Maurholen i august.  En egen komite foretar spilleruttak til denne turneringen, der de beste spillerne utfra handikapp blir foretrukket.

 

Og så har vi jo selvfølgelig de tradisjonelle turneringene…:

Klubbmesterskapet i Matchplay arrangeres gjennom hele året.  Utslagsspill, der en spiller seg fram til semifinalen og finale gjennom utslagsmetoden.  Turneringen er for alle, men med maks handikapp på 36,0.  En spiller med fullt handikapp, og en spiller om å vinne flest mulig enkelthull på en 18-hullsrunde.

 

Torsdagsgolfen spilles hver torsdag klokka 18:00, og er en mer uformell turnering som skal favne alle typer spillere.  Alle spiller fra rødt utslag, og turneringen er en typisk turnering myntet på nybegynnere – selv om den absolutt er for alle!  Det sosiale er i fokus.

 

Turneringskomiteen håper at det breie laget av klubbens medlemmer deltar på de turneringer som arrangeres i klubbens regi.  Å se mange spillere på de ulike turneringer, er en stor motivasjon for oss som arrangerer turneringer.  Turneringskomiteens mål når en setter opp turneringer, er å legge til rette for turneringer som favner bredt, og som vi tenker er interessante for klubbens spillere å spille!  Turneringskomiteen ønsker alle spillere en god sesong, og at hver enkelt spiller minst finner ett par turneringer som en ønsker å spille!