Siste nytt

Ny og større værhane…

Gradvis blir anlegget vårt bedre og bedre. Det er ikke måte på hvor mye skryt banen vår får av gjestespillere. Oppgraderingen rundt klubbhuset er også i gang. Ove har laget ny vær golfer. Ny og større…

Mange har lagt merke til denne underfundige figuren på terrassen. Golferen som slår bedre og bedre etter hvert som vindstyrken øker. (Den som bare kunne det)…. Den gamle er nå skiftet ut med en ny og bedre. Ligger nok mye arbeid bak denne Ove. Flott at noen er så kreativ!

Vi burde ha fortsatt med forskjønning rundt klubbhuset. Seniorene gjorde en god innsats i fjor med oppgradering av «utestova». Erik lagde nylig ny trapp opp til terrassen.  Men som flere gjestespillere har kommentert står ikke første inntrykket i stil med det som oppleves på banen… (Se bildet.)  Vi blir nok litt stueblinde, eller…