Siste nytt

Sol, golf og bading i Maurholen.

Alle som er  medlemmer  i treklubbsamarbeidet har en egen årlig turnering. Dette året var det Egersund GK som stod som arrangør. Og søndag var det enda en gang perfekt golfvær for de 25 deltakerene….

Om det var det fine været eller noen andre stevnekollisjoner som gjorde det, vites ikke. Men det var en del avmeldinger de siste dagene. Men det ble vist god golf fra de fremmøtte…

Banen klarer seg godt tross ekstremværet. Fairways er tørre og grønnfargen er nesten fraværende. Men greener og teebokser er flotte. Og det er det viktigste..

Og så til golfen. Egersund GK fikk seier i begge klasser. Hanna Gudmundson vant suverent dameklassen på sterke 33 poeng. Leif Sigurd Fisketjøn vant herreklassen knepent foran Ognas Torstein Egeland.

Fullstendige resultater fins i golfbox.

Jærens Carl Jerstad var nærmest hullet på hull 4 i herreklassen og Bjørg Løland var nærmest av damene.

Og så var det Alf Magne Haver, Ogna GK. Han hadde beste bruttoscore med gode 80 slag. Og dette etter at puttingen ikke var av det beste. På hull fire hadde Alf Magne et greit utslag på greenen. Så hørte vi bare et plask, og dermed var han ute i vannet. Etter en kort svømmetur / avkjøling hoppet han i klærne og satte birdien. Enkelt og greit!

En del ekstrapremier ble trukket ut og det ble nok en vellykket dag i Maurholen.