Siste nytt

Ny vellykket medal-sesong

Klubbens suverent største aktivitet er senior-medalen. Denne blir arrangert hver mandag og onsdag fra april til og med september. Denne sesongen har det blitt spilt over 1600 runder i denne sosiale turneringen…

Irene Hellum hadde en særdeles sterk runde i sommermedalen.

Så lenge det er så stor interesse skal jeg ta meg av arrangementet, sier medal-general Møyfrid Hellvik. Og det er ingen liten jobb… Med stor nøyaktighet blir det sendt ut resultater både på nettoscore, antall putter og eclecticen. Den siste er kanskje den viktigste. Har man en forbedring på et av hullene, så må det komme med….

Men senior medalen er så mye mer enn en konkurranse. For mange er det et sosialt samlingspunkt. Alder og nivå på spillet varierer, men trivselen er stor blant deltakerene. Eldstemann er John Hadland, langt opp i 80 åra, er ivrig på disse samlingene. Og når han i høstmedalen fikk en birdie på hull 4 er det bare å la seg imponere.

Møyfrid sørger for en heftig premieutdeling tre ganger i året. Der loddtrekning er et viktig element. I tillegg til romslig premiering tilfaller det en pen slump penger til klubben.


Det har stabilisert seg på rundt 60 deltakere i denne aktiviteten. Og som sagt med over 1600 tellende runder. Imponerende. Gratulasjon til alle.