Siste nytt

Kompisgjeng klar for finaletur!

I helgen braker det løs i Moss… Landsfinalen i Nordea Pairs – Norges største golfturnering – skal spilles på Evje Golfpark. Fra EGK er en kompisgjeng på fire kvalifisert…

nordeagjengen

De beste fra regionsfinalene fra hele landet møtes lørdag. Fra regionen sør-vest var det fire EGK ere som sikret seg finaletur. Det var kompisgjengen Øyvind Sælevik og Terje Tengesdal som vant regionsfinalen og Arild Nodland og Rune Eik som var det andre laget som gikk videre.

Gjengen vet lite hva som venter de på den flotte banen til Moss&Rygge GK. Hele 3800 spillere har deltatt i kvalifiseringene rundt om i landet. 112 spillere får spille finalen. – Vi kunne nok tenkt oss å ha spilt banen før selve konkurransen, sier Terje Tengesdal. – Men det blir det ikke tid til.

Øyvind og Terje skal gå ut med to spillere fra Grenland, mens Rune og Arild skal spille sammen med to spillere fra Grønmo GK i Oslo.

Et lokalt trevarefirma har bidratt med et tilskudd til reis og opphold, noe deltakerne satte stor pris på.

Det gjelder bare å senke skulderne og kose seg på runden. Vi ønsker begge lagene lykke til og er spent på hvordan dette går. God tur!