Siste nytt

Bedriftsserien 2021 – informasjon til nye som lag som ønsker å delta

Bedriftsserien er en turnering som går vår og høst gjennom hele sesongen. Enkelt sagt er det en lagkonkurranse der rundt 20 ulike lokale bedrifter konkurrerer mot hverandre i vennskapelig kappestrid!

De siste årene har det vært med mange bedriftslag, fra Jæren i vest til Sokndal i sør.  Kravene for å være med i bedriftsserien er ikke de store. Det eneste kravet er at «lagkapteinen» tilhører og representerer sin bedrift.  Denne kapteinen kan knytte til seg de spillerne han ønsker – gjerne spillere fra samme bedrift, men dette er absolutt IKKE et krav.  En trenger minimum to spillere fra hver bedrift, men det kan gjerne være lurt å ha en 4-5 spillere med på laget, slik at en kan rullere litt hvem som spiller de ulike kampene.

Altibox fra Hauge i Dalane har i mange år vært deltakere i Bedriftsserien

Turneringsgeneral Leif Sigurd Fisketjøn har lagt opp til en kjekk spillform.  To spillere fra hver sin bedrift er på lag, og konkurrerer mot to andre spillere fra en annen bedrift.  Det spilles om Stablefordpoeng, utfra regelen om at den beste poengsummen av de to på hvert lag, teller i sammendraget.  Spiller f.eks en av spillerne på laget til 3 poeng på hull 1, mens den andre spiller til 1 poeng, teller 3-poengeren som lagets skår. Dersom den beste poengsummen på hull 1 for det andre laget da f.eks er 2 poeng – så leder den ene bedriften 3-2 i poeng etter hull 1.  Slik spiller en 9 hull, og lagenes poengsum etter hull 9 registreres.  Seier gir 3 poeng, uavgjort gir 1 poeng, mens tap gir 0 poeng. Turneringen spilles som gruppespill først – der de beste lagene fra de ulike puljene går videre til semifinale og finale.  Til slutt – utpå høsten en gang – kåret vinnerbedriften for året.  Vinnerlaget får en flott vandrepokal som kan pryde bedriftens lokaler i et helt år!

Tilhører du en bedrift eller eier du en bedrift, meld bedriften på denne kjekke turneringen!  Bedriftskontingenten er 1.200,- kroner – som innbefatter eventuell greenfee for spillere som ikke er medlemmer eller hovedmedlemmer.

Ønsker du å vite mer om turneringen, ta kontakt med Leif Sigurd Fisketjøn på mail: leif@dabb.no eller på telefon 900 59 870.  Han svarer på de spørsmålene du måtte ha.