Siste nytt

Uncategorized

Klubbmesterskapet nærmer seg!

Lørdag 20. og søndag 21.august arrangeres årets Klubbmesterskap i Egersund Golfklubb. Tittelforsvarere er Sveinung Hetland (Herrer) og Lars Tore Sviggum (Senior herrer), Det var dessverre ingen spillere med i forårets dameklasse eller i klasse veteran 65+. Det håper vi det blir en endring på i år!

Les mer »

Bli med på golftrening lørdag 14 mai!

Lørdag 14 mai er det golftrening med Jan Egil Nærland. Nærland er en anerkjent golfpro (trener) så her er det mulighet for å få gode tips. Trening blir tilpasset ditt nivå og ambisjoner med golfen. Tema for trening kan være sving, nærspill og putting.

Les mer »

Bygg, reis deg!

De som har vært i Maurholen Golfpark i det siste, har nok lagt merke til nybygget som er i ferd med å reise seg nede ved rangen. Espelandsgarasjen er navnet, og skal når det er ferdig romme ny ballmaskin med vask, gjestetoalett og oppstillingsplass for golfbiler.

Les mer »

Senior Medal slutt for i år!

Denne turneringen er nok klubbens mest populære aktivitet. Rundt femti seniorer deltar jevnlig gjennom hele sesongen. Årets siste runde,  høstmedalen,  er nå ferdig, og da er det vel både rett og rimelig at sjefen sjøl, Møyfrid Hellvik, «moste» konkurrentene…..

Les mer »