Siste nytt

Sebo eiendom 50+ : Mia til topps også i år!

Helgens finale i årets 50+ på Jæren ble (som vanlig) en våt affære. Noe som viste igjen på resultatene. Vår beste denne gang var Martin Tendenes. Men det var Mia Hovland som forsvarte EGKs sammenlagt tradisjoner..

Mia har hatt langt bedre dager på golfbanen enn på Jæren lørdag. Likevel ble hun nummer to, med ordinere 23 poeng. Men sammenlagt, etter ni turneringer, vant hun også i år. 35 deltakere har deltatt i denne yngste dameklassen. Marianne Gravdal kom på 6. plass.

I den andre dameklassen har også våre jenter hevdet seg. Hanna Gudmundsson var best av våre på Jæren med en flott tredjeplass. Sammenlagt var imidlertid Astrid Robertson vår beste, med tredjeplass. Hanna og Møyfrid på plassene bak, og dermed god laginnsats. I denne klassen var det 26 deltakere med.

I yngste herreklasse var det som sagt Martin Tendenes som gjorde det best. 31 poeng gav en fin åttende plass. Flott innsats også av debutanten Jan Chr. Søyland med 28 poeng. Sammenlagt ble Martin nummer 12 av de 94 spillerene i denne klassen. Imponerende, da han hadde sykdomsforfall i noen turneringer. Også i bruttoklassen hevder Martin seg, som den eneste EGK eren. Nummer ni av hele 107 spillere lar seg høre.

I eldste herreklassen har vi hatt god deltakelse og gode resultater. Våre beste på Jæren var Knut Arne Strøm og Erik Hellvik med henholdvis 30 og 29 poeng. Sammenlagt var derimot Arne Gudmundsson vår beste. Av 52 deltakere i denne klassen ble Arne nr åtte, en plass foran Åge Sørensen.

Lagkampen har vært en drivkraft i denne turneringen. Dessverre hadde vi noen konkurranser der vi stilte med få deltakere, noe som gjorde at vi ikke helt nådde opp denne sesongen. Men tredjeplass er ikke så verst, bare slått av Sandnes og Jæren. Vi var foran storklubbene Stavanger og Sola. Og ikke minst rivalen Ogna…..