Siste nytt

Rune Svanes Pedersen

Til alle medlemmer i Egersund Golfklubb

I skrivende stund er det ikke noe tvil, høsten er på vei. Men det er ikke det samme som at golfsesongen er slutt, langt derifra. Det er bare å gjøre noen tilpasninger, med f.eks. klesvalg. Vi må bare akseptere at en kan bli litt våt, og noen ganger litt kald, men det herder både kropp og sjel.😊

Les mer »

9-hulls dameturnering på tirsdag 22.august kl 17:30

Kjære alle damespillere med hcp 0 – 54. Dere inviteres herved til en uformell dameturnering type Texas Scramble (spiller på beste ball). Denne formen er perfekt for alle – nybegynnere settes sammen med minst 1 av de etablerte i 3-er eller 4-er ball. Vi vil prøve å arrangere denne type turnering en gang pr. mnd når været er OK.

Les mer »

Aktive spillere

I Norsk Golfs oversikt over de mest aktive spillerne i Norge, fant vi to fra Egersund golfklubb, Ole Andre Dyrnes på 2. plass og Rune Hetland på 5. plass blant spillere på 9-hullsbaner.

Les mer »

Rekorddeltakelse i parturnering

På lørdag hadde Egersund Golfklubb sin årlige parturnering, Dalane Energi-turnering, med rekorddeltakelse. Mulig Viktor Hovland feberen også har kommet til Egersund, for det var hele 48 spillere, 24 lag, på turneringen. Kjekt var det at det var noen av våre yngre spillere, Mathias S Henriksen og Thomas Andreassen, som spilte veldig bra og gikk av med seieren med poengsummen, -20. ...

Les mer »

Golftrening i Maurholen

Lørdag 24 juni kommer golfproff Jan Egil Nærland til Maurholen og det tilbys da trening i gruppe, enkelttimer eller delte timer. Han har denne gangen bare timer fra 0900-1200 og det er første mann til mølla som får plass. Les mer for å finne ut hvordan du kan melde deg på og hva det koster.

Les mer »

Demodag Wilson

25. april 16.00-19.00 kommer Wilson Staff for å ha demodag i Maurholen. I tillegg til at en kan få prøve masse nytt utstyr fra Wilson, har de også med seg gode tilbud.

Les mer »