Siste nytt

Rune Svanes Pedersen

Treningsområdet åpnet

Endelig er det nye treningsområdet åpnet. Redaksjonen har prøvespilt det, og det er virkelig bra. Veldig nyttig til å øve seg på kortere slag. Veldig bra jobba av greenkeeper Jürgen! Det vil bli foretatt en offisiell åpning ved en senere anledning. Husk å reparere nedlagsmerker her også!

Les mer »

Bli med på golftrening lørdag 14 mai!

Lørdag 14 mai er det golftrening med Jan Egil Nærland. Nærland er en anerkjent golfpro (trener) så her er det mulighet for å få gode tips. Trening blir tilpasset ditt nivå og ambisjoner med golfen. Tema for trening kan være sving, nærspill og putting.

Les mer »

Klubbmesterskapet i Matchplay – påmeldingen åpnet!

Klubbmesterskapet i Matchplay er en populær turnering som foregår gjennom hele sesongen. De innledende rundene starter fra begynnelsen av mai og går frem til finalen spilles i månedskiftet september/oktober. Åge Sørensen er forsvarende mester! Vinneren får en pokal som et synlig bevis for seieren.

Les mer »

Til topps på dugnadsturneringen

Ove Mong, Leif G B Skandsen og Jostein Jensen gikk til topps i helgas dugnadsturnering – der spillformen var scramble. De gikk de 18 hullene på banens par. På andreplass med +2, kom Kim Robert Nyborg, Dagfinn H Øglænd og Janne N Mong.

Les mer »