Siste nytt

Nå er det tid for nybegynnerkurs!

Tirsdag 19. april og onsdag 20.april blir det avholdt årets første kurs. «Veien til Golf» som kurset heter skal lose nybegynnere inn i denne kjekke aktiviteten. Kjenner dere noen som dere tror kan ha lyst til å prøve seg: Motiver dem til å melde seg på!

Denne sesongen er det Arne, Odd og Edvard som er ansvarlig for de forskjellige kursene. – Vi håper  at det melder seg mange deltakere på de forskjellige kursene denne sesongen, sier Arne. – Vi har lagt opp til noen midtuke og noen helgekurs.
Dette fordi det skal passe for alle.

Foto: Pete Seglem
Arne Gudmundson

Arne oppfordrer alle medlemmene til å tenke om det er noen venner og kjente en kan tipse om kurset. Man kan melde seg på via hjemmesiden, eller ta kontakt med Arne på telefon  95787507.  påmeldingsfrist 17. april.