Siste nytt

Bedriftsgolfen: Spennende til siste slutt!

Og så er årets bedriftsmester kåret. Både finale og «bronsefinale» er nå spilt og det ble vist mye god golf i begge kampene. Og en god del prestisje stod på spill…..

Tjue bedriftslag har vært med i årets turnering. Lagene fra Bryne i nord til Sokndal i sør startet med seriespill i april. De to beste fra hver av de fire puljene gikk videre til sluttspill, som har blitt avviklet utover høsten.

Murmester Jan Petersen og Egersund Bygg & Tomt, hadde med godt og sikkert spill, kvalifisert seg til finalen. Og det ble en spennende og god finale. Eivind og Lars Tore halte i land seieren 23-21. Og denne gang var det først og fremst Eivind som stod for bragden… Hele 21 poeng stod han for alene…. Jan og Olav har vært i tet i denne turneringen hver gang, og vil nok få en ny sjanse neste år….

Og dermed er Egersund Bygg & Tomt, med Eivind, Lars Tore og Håken på laget, den tredje vinneren av denne turneringen. Tidligere vinnere er Altifiber (2016) og El-Experten (2015)

Hårgalleriet, med Geir Øystein og Svein på laget, vant kampen om tredjeplassen. De avgjorde kampen mot SR Bank, om enn knepent. Sveinung og Matthias kommer nok sterkt igjen.

Årets bedriftserie har vært vellykket og vi håper at samtlige lag, samt noen nye blir med i neste års serie.