Siste nytt

Et fantastisk klubbmesterskap!

Søndag ble årets klubbmestere kåret i Maurholen. En perfekt ramme, med flott vær og en fantastisk bane, gav stor spenning i flere klasser gjennom hele helga

Lørdag spilte klassene «Herrer» og Herrer senior» sine første 18 hull. I klassen «Herrer» ble stillingen etter første dag jevn, der Ron Endresen og Sveinung Hetland begge spilte banen på 79 slag. Ringreven Håken Skogly la seg i god utfordrerposisjon, kun 4 slag bak de to i tet. Ett slag bak Håken, var fjorårets klubbmester, Arve Jensen å finne – på 84 slag. Alt lå dermed til rette for en spennende fight på søndagen, da de siste 18 hullene skulle avgjøre det hele.

I klassen for «Senior herrer» kom Bent Magne Andreassen best i fra det etter første dag, og ledet med 82 slag etter solid spill. Før søndagens runde hadde han 6 slag ned til de to neste utfordrerne, Jostein Jensen og Olav Vølstad. I utgangspunktet en rimelig solid ledelse, men i golf vet en jo aldri…

Søndag skulle det hele avgjøres i alle klasser. Damene og klassen «Senior 65+» spilte søndag om klubbmesterskapet i sine klasser. Det skulle også i disse klassene bli ganske jevnt. Til slutt var det Astrid Robertson som trakk det lengste strået i dameklassen, etter å ha slått Møyfrid Hellvik med to slag. I den eldste herreklassen ble det også jevnt. Torbjørn Lunde vant den klassen, ett fattig slag foran Arne Gudmundson – og Torbjørn kan dermed med rette kalle seg klubbmester for Senior 65+ i et helt år!

Søndag skulle det avgjøres hvem som ble klubbmester i både herreklassen, og i klassen, senior herre. I herreklassen ble det jevnt, men Ron Endresen spilte en stødig runde også på søndag, og kom i mål på 81 slag. Den nærmeste utfordreren etter lørdagens spill, Sveinung Hetland, hadde også en rimelig god søndag, men med 83 slag, nådde han ikke helt opp. Dermed ble Ron Endresen fortjent utropt til årets klubbmester i herreklassen.

I klassen senior herrer, ledet som tidligere nevnt, Bent Magne Andreassen rimelig komfortabelt etter dag 1. Sakte, men sikkert kom Olav Vølstad nærmere og nærmere i totalen utover i runden, og med sluttskår på solide 84 slag på søndag, tok han klubbmestertittelen, ett slag bedre enn Bent Magne.

Alle de nye klubbmestrene ble i etterkant av turneringen hedret som seg hør og bør, på terrassen utenfor klubbhuset.

Det ble et fantastisk klubbmesterskap på alle vis! Det flotte været, med de ypperlige spilleforholdene, er en ting. Men måten våre to greenkeepere har jobbet med banen de siste ukene for å få den i den stand den var i helga, er prisverdig. Takk til Jurgen og Allan for ypperlige spilleforhold på banen gjennom de to dagene klubbmesterskapet varte!

Øvrige resultater finner du i Golfbox.