Siste nytt

Noen forandringer også denne sesongen…..

Har du fått med deg denne sesong endringer av handicapreguleringer,  nye aldersgrenser for seniorene og årsrevisjon?  Vi har prøvd å snappe opp noen av de forandringene NGF har innført for den kommende sesong.

Aller først om handicap reguleringen: Denne sesongen blir alle over 4,5 i handicap regulert også på 9 hulls runder. Tidligere var grensen 11.5, men nå er den opphevet. Så nå vil både seniormedal og torsdagsgolfen handicaptellende for de gode og….

For den neste endringen gjelder i høgste grad seniorene også….  Det har seg nemlig slik at nå er det slutt på kjønnsdiskrimineringen når det gjelder senioralder. Denne sesongen senkes senioralderen på menn også til 50 år. Så nå Lars Tore , Martin og Håken. Nå er dokke også «gamlinger».

Den automatiske årsrevisjonen er slutt.  Og det var bra. For ennå har ikke jeg møtt noen person som på en folkelig måte klart å forklart hvordan de endringene hang sammen. Den funksjonen er nå overført til klubbens handicapkomite.  Men som før:  Alle vil tjene på å registrere alle rundene sine. Om det betyr oppskriving, nedskriving eller buffertsone,  først da vil du få riktig handicap. Og det må jo være det som er det beste….