Bedriftsturneringen 2018!

Denne turneringen går inn i sin fjerde sesong. Mange har allerede meldt seg på. Vil du være med i år? Kravene er ikke store. Bare en spiller må være tilknyttet det påmeldte firmaet. Og spilletidspunkt er fleksibelt.

Les mer og meld deg på…

BEDRIFTSERIEN 2018 – PÅMELDING!

EGK vil fortsette med bedriftserien kommende sesong. Meningen er å spille seriespill i puljer, for så å ha et sluttspill der de beste i seriespillet konkurrerer om den «prestisjetunge bedriftsmestertittelen». Spilleform er 9 hull med fourball stableford med fullt handicap (tom hpc 36). Denne spilleformen vil si at lagets poengsum er lik summen av lagets beste poeng på hvert hull. Seier vil gi 2 poeng, uavgjort 1 poeng.

Hvem kan delta? Svaret er alle! Her trengs ikke noe medlemskap i noen krets eller forbund. Minst en av spillerne, den ansvarlige, må være ansatt i den bedriften som er påmeldt. Meld på to personer i første omgang, så får vi sammen fordele eventuelt reserver. Det vil også være anledning til å stille blandingslag som for eksempel Tannlegene, Lærerene, osv.

Mange av de forespurte har vært positive til denne nye serien. Men en av innvendingene har vært at dette må ikke bli for travelt. Det er slett ikke meningen. Om lag en kamp i måneden har alle tid til. Fortrinnsvis mandager, men vi vil være fleksible med andre tidspunkt som passer laget bedre. Tabell og resultater vil bli kunngjort på hjemmesiden regelmessig.

Seriekontigent blir 1450 pr lag. Spørsmål: Kontakt Leif Sigurd tlf 90059870. / leif@dabb.no

Påmelding: Innen 10.februar, gjerne så snart som mulig.

 

Bedrift / Lag: _________________________________

Spillere: ___________________________________ HPC: __________

Spillere: ___________________________________ HPC: __________

Spillere: ___________________________________ HPC: __________

Spillere: ___________________________________ HPC: __________

Ansvarlig: _____________________________________ Tlf:

Mailadresse: _____________________________________