Siste nytt

Smånytt: Har du fått med deg dette?

De fleste har fått med seg at sommergreenene er tatt i bruk. I går åpnet tee boxene også.  Litt mer grønnfarge nå, så er det perfekt….   Her får du en liten påminning om litt av det som skjer i klubben…

Har du husket å betale medlemskontigenten? Husk at fra 1. april er det ny sesong, og for å kunne spille på de forskjellige banene må en da være registrert som betalt medlem.

Andre plasser på nettsiden står det om det fantastiske interessen det er for 50+ turneringen. Fikk nettopp nå melding om at også påmeldingen til Jæren var åpnet. Dette er også en av de plassene det har vært venteliste. Så for de som har muligheter. Meld dere på så fort som mulig. Og tips dine golfvenner om det samme…

Nå starter de forskjellige aktivitetene i klubben. Først ute av de faste turneringene er seniormedalen. Den starter allerede 2. påskedag og Møyfrid opplyser at det blir etter samme lest som før. Vår medal april og mai. Sommermedal Juni og juli og høstmedal i august og september.  Møyfrid håper på minst like god deltakelse i år. Som tidligere er det anledning til å spille  både mandag og onsdag.  Nettoslag, antall putter og electic..  Artig blir det å se om de nye «unge» seniorene stiller opp……

Klubbmesterskapet i matchplay ligger ute til påmelding i golfboxen. Det er en annerledes turnering som er veldig kjekk, Meld deg på – pga handicapet kan alle slå alle her.

Apropos match. De to siste årene har det vært arrangert matchplay hver tirsdag. Nå er det flyttet til mandagen . Ny turneringsleder er Ron Endresen, og oppstart er i slutten av april. Det blir trukket motstander og det blir satt opp en sammenlagt tabell i tillegg til electickonkurranse. Ron opplyser om at det planlegges 8 runder i vår, der de 5 beste teller i sammendraget. Han oppfordrer alle til å melde seg på i golfbox. Ellers går det an å melde seg på senest 17.45 i klubbhuset.

Torsdagsgeneral Birger ønsker også at flest mulig stiller opp på torsdagsgolfen. Denne blir også arrangert etter samme lest. Dette er imidlertidig turneringen vi hadde håpet på at flere nye hadde stilt opp. Eneste turnering du kan spille med fullt hpc, det vil si opp til 54. Birger håper også på at flest mulig melder seg på i golfbox,  men det går an å stille før 17.45 i klubbhuset for påmelding. Første turnering er 6. april.  Skal vi satse på en treffdag i Maurholen med kaffi og godt drøs på torsdagene dette året?

På nettsiden vår har vi lagt inn en kalender. Håpet og målet med den er å lage en oversikt over hva som skjer i klubben. Meld inn ønsker om hva som skal med i kalenderen, så skal vi prøve å få det med.

Pro shopen / kiosken er nå stort sett rigget til for sesongen. I og med Gunnar Husvegg ikke lenger skulle ha utstyret her, måtte vi takle det selv. I samarbeid med Jarle Liland (pro i Mandal) har vi fått inn  noe av det viktigste basisutstyret. Enkelte tin mangler, men det kommer.  Er det noe du ønsker å bestille, kontakt Leif Sigurd. Ellers stiller Jarle på en demodag en onsdag i april  (blir kunngjort senere). Da er det en flott anledning til å få tilpasset bra utstyr av en pro.  Ellers har Møyfrid også i år tatt på seg ansvaret for kiosken – så det er i de beste hender.

Vaktlistene er satt opp. Et håp denne sesongen er at når alle er satt opp færre ganger så møtes det opp. Denne vakta er helt nødvendig for driften av klubben.

Kurs. Det blir (les annen plass på nettsiden) flere kurs også i år. Tenk godt gjennom om du har noen du kjenner du kan anbefale å sende på kurs. Rett og slett litt verving!