Siste nytt

Bedriftserien 2018: Det var Sokndal sin sesong….

En ny vellykket bedriftsserie  er avviklet. Mange gode resultater og mange overraskende resultater. Best av alle var Altifiber, som vant forholdsvis klart over Hovland Trevare i finalen. Og dermed ble de den første bedriften som har vunnet pokalen to ganger….

Toralf Nyheim og Odd Arne Øybakken  gjentok dermed suksessen fra 2016, selv om reisen var tøffere denne gangen. Blant annet var det en helt utrolig kvartfinale mot Titania, der det måtte til omspill på flere hull før vinneren kunne kåres. Semiefinalen mot SR Bank var også en jevn og god kamp.

Finalisten, Hovland Trevare, hadde en hard batalje med Sokndal kommune i semiefinalen, der de vant så knepent som mulig. Rapportene fra den kampen forteller om storspill fra Sigmund Hadland…. Men i finalen gikk det ikke helt veien for Olaf Hovland og Jan Inge Mong Olsen.

Sokndal Kommune vant for øvrig «bronsefinalen» over SR Bank. Noe som viste Sokndal sin styrke. De tre lagene fra nabokommunen i sør kan se tilbake på en flott sesong!

Hele 23 lag deltok denne sesongen, og nå er det bare å forberede og glede seg til våren.