Siste nytt

Senior Medal slutt for i år!

Denne turneringen er nok klubbens mest populære aktivitet. Rundt femti seniorer deltar jevnlig gjennom hele sesongen. Årets siste runde,  høstmedalen,  er nå ferdig, og da er det vel både rett og rimelig at sjefen sjøl, Møyfrid Hellvik, «moste» konkurrentene…..

Møyfrid legger ned mye godt arbeid i denne turneringen. Nytt av året er at det er to aldersklasser, noe som også fører til ekstra arbeid.  – Men det går bra, sier Møyfrid. – Så lenge så mange stiller opp er det bare kjekt, sier hun.

Tilbake til resultatene.  I eldste klasse  hadde Møyfrid beste nettorunde med sterke 31 slag.  Odd Hovland hadde færrest putter og delte førsteplassen på eclecticen også. Sammen med Åge Sørensen og Torbjørn Lunde. Går du inn på resultatlisten blir du ganske sikkert imponert. Birdiene kommer tett.

I yngste klasse er det langt færre deltakere. Som vanlig er Martin i tet på det meste her. Beste netto og færrest putter. Putte seieren må han riktignok dele med Marianne og Bent Magne. Olav Vølstad var suveren på electicen. Fem birdier og en eagle er ikke lett å hanskes med! Gratulasjoner til Bjerkreim.

Og så er det bare å vente noen måneder til vårmedal 2019 starter…..

Full liste her Medal 2018