Siste nytt

KLAR FOR NYTT KLUBBMESTERSKAP I MATCHPLAY!

Klubbmesterskapet i Matchplay er en populær turnering som foregår gjennom hele sesongen. De innledende rundene starter fra midten av april og går frem til finalen spilles i september måned. Fjorårsmester Håken Skogly er forsvarende mester!

Om matchplay:

Spillformen er matchplay. I matchplay blir du trukket ut til å spille mot en annen spiller som har meldt seg på turneringen. I forhold til andre turneiringsformer, skiller denne turneringen seg ved at det gjelder å vinne flere hull enn motstanderen. Den som etter 18 hull har vunnet flest enkelthull står igjen med seieren i matchen og går videre til neste runde der en møter en ny motstander som har vunnet sin kamp. Slik holder en på helt til en enten blir slått ut eller en står igjen som seierherre etter endt finale! (Kan sammenlignes med cupspill i f.eks fotball)

Handikapp:

Turneringen spilles med fullt handikap, og passer for spillere som har 36 eller bedre i handikapp.

Avvikling:

1.runde spilles mellom 17. og 30.april.

2.runde spilles mellom 1. og 31.mai 3.runde spilles mellom 1.juni og 1.juli.

4.runde spilles mellom 1.juli og 15.august 5.runde (evt. Kvartfinaler dersom det ikke blir en 5.runde) spilles mellom 16.august og 31.august (Kvartfinaler), Semifinaler og Finalen spilles i løpet av september måned

Dette er en kjekk og litt annerledes treningsform enn det som til vanlig blir spilt, og turneringen er blant de mest populære turneringer som blir arrangert av golfklubben.

Spørsmål:

Dersom du har spørsmål i forhold til turneringens form eller innhold, tar kontakt med turneringsleder Eivind Løyning på tlf. 976 86 100 eller Ron Endresen på tlf. 474 44 474.

Påmeldingsfrist:

Det er rimelig kort påmeldingsfrist, så meld deg på i GOLFBOX med det samme! Siste påmelding er satt til søndag 15.april klokka 23:59!

Påmelding er åpnet for i Golfbox, så her er det bare å melde seg på med det samme!