Siste nytt

Tre klubb samarbeidet fortsetter også denne sesongen!

Samarbeidet mellom Jæren, Ogna og Egersund har fungert i mange år nå. Å kunne spille så mye du vil på disse tre banene er et unikt tilbud. Ordningen er unik i nasjonal sammenheng også.

Prisen denne sesongen er 1300 kroner. Nytt av året er også at det blir arrangert en turnering kun for 3 klubbs registrerte spillere. Det er å håpe at medlemmene i EGK vil benytte seg av dette gode tilbudet i større grad enn tidligere.

Hvordan blir du registrert som 3 klubb spiller? Du får i disse dager faktura på medlemskontigenten, Det enkleste du kan gjøre er å plusse på 1300 kroner på samme innbetaling.

Det er ikke så mange i EGK som har benyttet seg av dette tilbudet de siste årene. Men det er veldig mange både på Jæren og Ogna… Selv om vi er veldig glad i banen vår i Maurholen, er det veldig kjekt å spille andre baner også. Og disse tre banene utfyller hverandre godt!

En påminnelse: Husk å betal medlemskontigenten!