Siste nytt

50+ Sirdal: Egersund best i lagkampen!

Nydelig vær, fantastisk bane og sterke resultater preget turneringen lørdag. Og EGK beste klubb for første gang i år…

Best av alle var vårt nye medlem, Steward Barholm, denne gangen. Han vant yngste herreklasse på sterke 38 poeng. Og med 76 slag var han best av alle på bruttoslag også. En meget sterk prestasjon, da det var mange gode spillere med langt lavere handicap enn Steward. Nær eagle på hull en og ny god eagleput på hull tre gav to sikre birdier.

Mia Hovland gjorde sine saker bra i yngste dameklasse. Som vanlig. Denne gang gikk hun helt til topps med gode 33 poeng og sterke 89 slag. Det gjør at hun også leder sammenlagt etter 7 runder. Sterkt da det er 29 spillere med på denne listen.

I denne klassen ble det dobbeltseier til EGK da Karen Gajhede ble nummer 2 med 31 poeng.

I den andre dameklassen fikk endelig Møyfrid Hellvik klaff. Delt andreplass med 33 poeng. Astrid Robertson kom etter en slakk start inn på en fjerdeplass med godkjente 29 poeng.

I eldste herreklasse var igjen Åge Sørensen vår bestemann på tredjeplass. Han var selv misfornøyd med runden, men med 31 poeng klatret han helt til topps på sammenlagtlisten etter sju spilte turneringer. Og det med 51 deltakere så langt…

Dagens lagkamp var kjekk. Der er det de tre beste fra hver klubb som teller. Steward, Mia og Møyfrid sørget for lagseier. Den smakte godt.

Det gjenstår ennå tre turneringer i årets 50+. Både Solastranden, Maurholen og Bærheim. Det er ennå muligheter for å melde seg på….