Siste nytt

Seniormedal: Sesongen slutt for i år!

«Sjefen» for seniormedal, Møyfrid Hellvik, bekrefter at deltakelsen har vært helt topp også dette året. Så denne turneringen må vi bare fortsette med neste sesong. Det har gått greit å administrere to klasser, så i april er det på an igjen….

Om lag 60 spillere har vært delaktig i denne populære turneringen, mange av de veldig ivrige. Resultatene er også imponerende gode. Og nå er det store premiedrysset klart.

Åge Sørensen

Åge Sørensen vant to av tre konkurranser denne gangen i den eldste klassen. Dagfinn Øglend var den beste putteren. I yngste klasse vant Bent Magne Andreassen to av tre tevlinger, mens Lars Tore Sviggum og Leif Sigurd Fisketjøn delte seieren på nettoslag.

Takk til Møyfrid for en stor jobb med både resultatservice og premiering!

For fullstendige resultater, klikk HER