Bedriftserien 2019: Altifiber er uslåelig!

Med seier også i år vant Altifiber i Sokndal vandrepokalen til odel og eie. Også i år var seieren meget fortjent etter stødig spill gjennom hele seriespillet

Dette året var lagene delt inn i puljer eller divisjoner. I pulje 1 var som sagt Altifiber helt suveren og gikk gjennom serien uten tap. Vi kan bare gratulere Toralf Nyheim og Odd Arne Øybakken med god innsats. Aker Solution 2 var klart andrelag i denne pulja.

I pulje 2 vant Fardal Eiendom på en overbevisende måte. Frode Fardal & Co. hadde bare et tap i serien, og hadde noen eventyrlige poengsummer. Blant annet vant de «puljefinalen» mot Jan Pettersen hele 26-19. Godt spill av begge altså, men 26 er ikke hverdagskost i denne serien. Bjerkreimslaget ble følgende nummer to i pulja.

Pulje 3 ble vunnet av Hellvik Hus. De hadde også bare et tap, nemlig mot Egersund Granite. Den seieren bidro sterkt til at de til slutt kom på andre plass.

Fullstendig resultatliste og tabell på hjemmesiden. Under fanen Bedriftsgolf 2019.10.09 Vi vil takke alle for sporty deltakelse og god innsats. Håper alle, pluss noen nye, vil være med neste år.