Siste nytt

Klubbmesterskap i Matchplay: Seier til Eivind !

Golfkameratene Eivind Løyning og Kjell Iversen var finalistene i årets klubbmesterskap. Og denne gangen var det Eivind som trakk det lengste strået.- Han har spilt stabilt bra hele denne turneringen, så seieren var fullt fortjent, sier Kjell Iversen.

Kjell Iversen og Eivind Løyning. To gode kamerater

 

Finalen var jevn og velspilt. Selv om Eivind fikk en solid ledelse på de første hullene, hentet Kjell det inn. Og ved runding etter ni, var de helt likt. Men på det 17. hullet ble det avgjort. Og dermed vant han 2/1 som det heter. Det er bare å gratulere klubbmesteren.

Eivind har slått ut Jostein Jensen, Martin Tendenes, Ron Endresen og Leif Sigurd Fisketjøn før han slo Kjell i finalen. Kjell har hatt noen walk over, men har slått både Bent Magne og Geir Øystein Pedersen. Begge med 2/1.

Matchspill er en annerledes måte å spille på. Og veldig kjekt. Håper enda flere melder seg på neste år.