Siste nytt

Lykke til i Kvinesdal!

Nordea Pairs turneringen er Norges største golfturnering, der de fleste klubbene i landet deltar. Søndag ble arrangementet avholdt i Maurholen, med til dels gode resultater.

Turneringen er en lagturnering med to spillere på hvert lag. De to beste lagene i Maurholen går videre til regionsfinalen  på Utsikten Golfbane i Kvinesdal.

Det var jevnt i toppen, men laget bestående av Arne Dirdal og Leif Sigurd Fisketjøn,  vant med 39 poeng. Dette var poenget foran laget til Per Olav Sætren og Kai Andre Nærland. Det betyr at det er disse fire som skal representere EGK i regionsfinalen.

Arne Dirdal ringer hjem til kona og forteller at han må til Kvinesdal i august…
Arne Dirdal ringer hjem til kona og forteller at han må til Kvinesdal i august…

Det blåste ganske kraftig under søndagens konkurranse. Noe som gjorde forholdene vanskelig. Derfor var det sterkt at hele 5 lag hadde 37 poeng eller mer. Vinnerlaget avgjorde det på mange måter på hull 12 da Arne satte en langputt rett i koppen. De fire poengene kom godt med når scorekortet skulle summeres…

Fornøyde gutter etter å ha kvalifisert seg til regionsfinalen.
Fornøyde gutter etter å ha kvalifisert seg til regionsfinalen.

Arrangementet var bra. Turneringskomiteen har fått med seg noen «juniorer» som håndterer arrangementet på en førsteklasses måte. Denne gang Rune Eik og Øivind Sælevik. Well done!

Hanna Gudmundson og Jarl Aase sørgde for at kiosken ytte god service til deltakerene.

Fullstendig resultater i golfbox.