Siste nytt

Bedriftserien: Altifiber AS suverene i finalen!

Og så var årets bedriftserie ferdigspilt, og mange jevne og gode kamper er spilt i løpet av sesongen. Sokndalslaget Altifiber viste seg å være helt uovervinnelig…

Toralf Nyheim og Odd Arne Øybakken, som spilte alle kampene for Sokndalslaget, har vist imponerende spill. I de innledende rundene avgav de bare et poeng, nemlig uavgjort mot Hellvik Hus. I semiefinalen spilte de til rekordresultatet 27 poeng. Dermed var de storfavoritter til å vinne hele turneringen.

I finalen møtte de Kvia AS fra Hå. Martin og Hilde hadde ikke helt dagen, noe som gjorde at kampen aldri ble spennende. Jærbuene måtte se seg slått 23 – 15.

IMG_1502

«Bronsefinalen» ble atskillig mer spennende. Hellvik Hus AS og Jan Petersen AS kjempet helt jevnt til «the bitter end». De lå helt likt etter hull 7. På hull 8 klarte Møyfrid å sette paret, mens Jan og Olav måtte nøye seg med to poeng mindre. Spenningen fortsatte. Jan puttet birdie på hull 9. Da måtte Erik sette paret for å vinne kampen. Og det gjorde han!

IMG_1498

Dette var andre året golfklubben har arrangert bedriftserien. Og den er kommet for å bli. 20 bedriftslag  fra Bryne i nord til Sokndal i sør har deltatt. Litt artig var det at de fire lagene som gikk til finale / bronsefinale kom fra Hå, Bjerkreim, Sokndal og Eigersund.

Vi takker alle lagene for sporty innstilling og håper de stiller opp igjen neste år. Samtidig vil vi gratulerer Altifiber med seieren og håper den flotte vandrepokalen får en hedersplass på kontoret i Sokndal.