Siste nytt

KM 2016 Damer: Eva med sikker seier…

Mens det i fjor ikke var noen damer på startstreken i Klubbmesterskapet, stilte seks spreke damer opp i år. Eva Lindø ledet etter første spilledag, men ikke mer enn at det var spenning også på søndagen.

Etter lørdagen hadde forhåndsfavoritten, Eva Lindø, bare to poengs forsprang til Mia Hovland. Som igjen var fire slag bedre enn Sissel Meling. Dermed var alle i posisjon til å kunne kapre den gjeve KM tittelen. Ekstra gjevt i år – da kvaliteten på hele denne flotte gjengen aldri har vært bedre.

Etter første ni på søndagen steg spenningen ytterligere. Sissel tok inn tre slag på Eva. Lørdagens overraskelse, Mia Hovland, «rollste»  seg vekk på hull sju, og meldte seg dermed ut av tetkampen. Det er dessverre slik i slagspill at en må hulle helt ut, noe  som i dette tilfellet ble surt for Mia.

image2 (1)

Siste runden viste Eva klart hvem som var best. Og dermed klarte hun å innfri målsettingen med å ta med seg en KM tittel tilbake til Kypros. En flott 45 runde gjorde at hun vant klart, hele sju slag bedre enn Sissel. Mia bare fire slag bak Sissel, på en fin tredjeplass. (Den forbaska 7’en.)

Både Møyfrid og Elsa bidro til at dette var tidenes beste felt i et Klubbmesterskap for damer.

Gratulasjoner til alle sammen!