Siste nytt

Seniormedal over for denne sesongen

Interessen og oppslutningen er formidabel for denne turneringen. Også denne sesongen har det vært jevnlig med rundt femti deltakere – mange deltar opptil to ganger i uka. Og resultatene er rett og slett imponerende….

Medal generalen, Møyfrid Hellvik, legger ned mye arbeid i denne turneringen og er godt fornøyd med sesongen. Selv om vårmedalen måtte utgå har resten gått knirkefritt. Og nå står det store premiedrysset for tur…

Vedlagt følger resultatlisten for høstmedalen.

I den yngste klassen merker vi oss at Jane Elizabeth Fardal hadde beste nettoscore. Imponerende 30 slag. Etter henne var det jevnt..  Bent Magne er en av gjengangerene i toppen, og han vant eclecticen foran golfkompisene Martin Tendenes og Olav Vølstad. Martin vant puttinga på sterke ti putter.

I den andre klassen delte Knut Arne Strøm og Åge Sørensen både nettoslag og eclecticen. Mens sjefen sjøl, Møyfrid Hellvik, vant puttinga.

Og så er det bare å vente på at vårmedalen starter igjen…..