Siste nytt

Greenfee inntekter er viktig for klubben.

Det er kjekt at mange gjestespillere besøker klubben. At de legger igjen litt penger vi kan bruke til å holde standarden oppe er kjærkomment. Nå er forholdene lagt til rette for enda bedre muligheter for å betale for seg ved stengt kiosk.

Vipps er en fin nyskapning i så måte. – Jeg ser at stadig flere bruker denne betalingsformen, sier klubbens leder og økonomiansvarlig Kjell Iversen. – Vi må gjøre det enkelt for greenfee spillere å foreta betaling når kiosken ikke er bemannet. Reserveløsningen med faktura er ikke godt nok, og vanskelig å kontrollere. Derfor håper vi at Vipps vil være en mer brukervennlig måte å ordne opp på.

Kjell ønsker også å minne på at selv om kiosken er stengt har vi alle et ansvar. Er det noen gjester (eller andre) som trenger hjelp er det viktig å ordne opp. Kiosken kan ikke bemannes hele uken, og da har det med vanlig høflighet og gjestfrihet å trø til for de som er i nærheten. Vi må fremstå som en hyggelig klubb å besøke!

Kjell forteller også om en hyggelig mail han fikk i sommer: Et golfpar fra Hordaland hadde besøkt Maurholen . Ingen var tilstede i kiosken og de tok derfor med seg en giro for å betale når de kom hjem. Det viste seg at de hadde rotet bort giroen og ville gjerne gjøre opp for seg, noe som Kjell løste raskt..

Slike gjester liga me….