Siste nytt

Banen

Rangeballer forbudt!

Det har blitt funnet en del rangeballer rundt på banen i senere tid. Vi minner om at rangeballer kun skal benyttes på driving range. Bruk av slike baller på banen er forbudt! En finner gode og billige baller i pro-shopen.

Les mer »

Morgengolf har gull i munn

“Vi skal ikkje sove bort sumarnatta” heter det i en kjent norsk vise. Når dagene er som i dag, gjelder det å utnytte dagen til det fulle. Har du ikke prøvd å spille golf på morgenen, kun akkompagnert av fuglekvitter, er det absolutt å anbefale. Vanskelig å få en bedre start på dagen.

Les mer »

Aktivitetskalender

Det er nå lagt ut en aktivitetskalender under “aktiviteter” i menyen. Denne blir løpende oppdatert. Her skal en kunne se hva slags arrangementer som er planlagt, for å unngå kollisjoner. Veldig fint om alle som planlegger aktiviteter melder dette til Eivind Løyning, slik at kalenderen er oppdatert til en hver tid.  

Les mer »

Tørt gress

Det begynner å bli fryktelig tørt rundt banen, og det er heller ikke meldt noe særlig nedbør framover. Derfor ber vi alle om være forsiktige ved bruk av åpen ild rundt banen.

Les mer »

Fare for frost

Værmeldingene framover er svært gode, men det skal allikevel være kaldt og fare for nattefrost. Frost medfører fare for skade på greenene om de blir tråkket på. Derfor ser vi oss nødt til å holde banen stengt fram til klokken 10 iallefall nå i helga. Det er også fare for dette videre ut i uka. Det er beklagelig, men håper ...

Les mer »

Endringer av rutiner ved bestilling av starttid i Golfbox

Som enkelte av dere nok har merket, er det tilnærmet umulig å finne ledig starttid på vår populære golfbane på flotte golfdager. Styret har derfor valgt å stenge bestilling av starttid for spillere som ikke har Egersund golfklubb som hjemmeklubb, inntil 48 timer før starttid. For de som har EGK som hjemmeklubb vil dette IKKE utgjøre noen andre endringer enn ...

Les mer »