Siste nytt

Banen

Aktive spillere

I Norsk Golfs oversikt over de mest aktive spillerne i Norge, fant vi to fra Egersund golfklubb, Ole Andre Dyrnes på 2. plass og Rune Hetland på 5. plass blant spillere på 9-hullsbaner.

Les mer »

Treningsområdet åpnet

Endelig er det nye treningsområdet åpnet. Redaksjonen har prøvespilt det, og det er virkelig bra. Veldig nyttig til å øve seg på kortere slag. Veldig bra jobba av greenkeeper Jürgen! Det vil bli foretatt en offisiell åpning ved en senere anledning. Husk å reparere nedlagsmerker her også!

Les mer »

Husk nedslagsmerker!

Nå er aktiviteten på banen økende, og vi merker det er en del nedslagsmerker på greenene. De kan være vanskelig å få øye på nå som fargespillet på greenene er litt ujevnt, så ta gjerne flere om du kommer over noen.

Les mer »

Vinteren kommer – Viktig informasjon vedrørende banen

Vinteren er i anmarsj og greenkeeper forbereder anlegget for vinteren. Tilbakemeldinger fra medlemmer og spillere har vært at banen har aldri vært bedre enn sommeren og høsten 2021. Det som mange kanskje ikke er klar over, er at de forberedelser som nå gjøres, er avgjørende for kvaliteten vi får på banen til neste sesong. Din innsats er også avgjørende!

Les mer »