Båndtvang hele året i Maurholen Golfpark.

Styret i Egersund Golfklubb har vedtatt å innføre båndtvang for hunder i Maurholen Golfpark – hele året.  Bakgrunnen for dette vedtaket er tilbakemelding fra medlemmer som føler seg utrygge på banen når en ser at hunder går fritt.

Banen er også nabo til beiteområder for både sau og kyr, samtidig som det ferdes ville dyr på banen, som f.eks rådyr og hare.  For å sikre god dyrevelferd – både for gardsdyr og ville dyr – er det viktig at vi gjør tiltak for å minimere risikoen for at det skal skje uheldige hendelser der hund er involvert.

Hunder er selvfølgelig hjertelig velkomne i Maurholen Golfpark med sine eiere, men skal være i bånd.  Båndtvangen innføres fra dags dato.

Vi beklager de ulemper dette måtte føre til, både for to- og firbente som oppholder seg i Maurholen Golfpark.

Styret i EGK