BEDRIFTSTURNERINGEN GOLF 2015.

Bedriftsturneringen, som var ny av året, ble en suksess. 24 lag deltok, fra Bryne i nord til Sokndal i sør. Det ble spilt ca 70 kamper. Vi var delt opp i fire puljer, der det ble spilt serie (alle møtte alle), før de to beste i hver pulje gikk videre til sluttspill. Der ble det spilt kvartfinale, semiefinale og finale. Takk til alle spillerene  og lagene som deltok med sporty innstilling og god innsats.

Vinnere av årets turnering ble El- Experten. Brødrene Charles og Tommy Svendsen var suverene gjennom hele turneringen og tuktet alle. Ove Noreng spilte også en kamp for vinnerlaget. El- Experten var det laget som hadde høyest handicap av samtlige, noe som gjorde seieren ekstra imponerende. Og dermed er den attraktive vandrepokalen trygt og synlig plassert i El-Expertens kontorer i Håndtverkerhuset.

elekspert

En klar andreplass fikk Iversen Revisjon AS. Else og Kjell Iversen, med Arve Jensen som «stand in» spilte godt hele turneringen og måtte bare se seg slått av eletrikerene i finalen. Og ifølge revisorene var det en fortjent seier. Tredjeplassen fikk Murmester Jan Petersen AS. De sympatiske bjerkreimskarene knuste Spar / Norgesgruppen i bronsefinalen. (Disse lagene møttes også i gruppespillet. Da ble det uavgjort…)  Jan Petersen og Olav Vølstad spilte stødig hele turneringen, bortsett fra et tap mot Sokndal Kommune…

kjellelsebjerkreim

Bedriftsturneringen vil også fortsette i 2016. Turneringsledelsen har bestemt at det ikke skal være med mer enn 24 lag, altså samme lest som i år. Det betyr at alle lag som har vært med dette året vil ha førsterett også neste år. Ut på nyåret vil jeg sende ut forespørsel, og så vil vi fylle opp med nye lag hvis det blir plass. Håper de fleste vil være med videre. Vi er også mottakelig for forslag om hvordan vi kan forbedre turneringen.

Vil ønske alle deltakerne et Godt Nytt År.

 

 

Turneringslederen deler ut vandrepokalen til Charles Svendsen i El-Experten.
Turneringslederen deler ut vandrepokalen til Charles Svendsen i El-Experten.

 

Hellvik Byggservice startet forrykende, men ramlet litt av på slutten.
Hellvik Byggservice startet forrykende, men ramlet litt av på slutten.

 

Både Aker Solution og Covent leverte gode resultater.
Både Aker Solution og Covent leverte gode resultater.