Dagens EGK er et sikkert sommertegn i Maurholen…

Det har etter vært blitt en tradisjon at personen som vi intervjuer denne gang inntar Maurholen når sommeren er her.

Navn:    Eva Lindø

Alder:   56           

Status:  Gift, og to voksne sønner.

Yrke:     Husmor

Hpc:       ca. 10,0

 

Det går absolutt mot sommer når vi ser Eva og mannen Ole gjør sin entres i Maurholen. Paret som jobber og bor på Kypros, trives best i Egersund på sommeren. Og vi i EGK er da selvfølgelig glade for at de velger å være medlem hos oss. I tillegg til hjemmeklubben, Elea GK på Kypros. På grunn av mannen sin jobb har de flyttet rundt om i verden, og da har golfkøllene alltid blitt med på lasset…

 

IMG_1398

 

 

Hvordan og når begynte du med golfen? 

Det må nok være en 13-14 år siden. Vi bodde i Aberdeen, og jeg begynte så smått å få øynene opp for denne aktiviteten. Da var det ikke noe formalisert kurs som i Norge. Vi fikk innføring i golf av en pro. Lærte om de forskjellige slagene og det viktigste om regler. I Aberdeen er det en del public baner. Disse er det kommunen som driver og de er som regel i veldig god stand. Vi holdt oss en del på Hazlehead, der de hadde to 18 hulls baner.

 

 Hva er det kjekkeste med golf?

Det er det sosiale. Treffe nye mennesker. På Kypros spiller vi med mange forskjellige turister. Og så blir det et fast mønster med turnering både tirsdag og lørdag. Samt en mer sosial aktivitet torsdagen, med forskjellig spill. Som scramble, for eksempel.

 

Beste golfopplevelse?

Uten tvil da jeg vant klubbmesterskapet på Kypros i fjor. Da skal jeg innrømme jeg var stolt.

 

Favorittbane i Norge og utland?

Hjemme må det jo være Maurholen! Det er en super bane. Når vi er hjemme og inviterer med oss venner og kjente til Maurholen, er det bare lovord å høre. I utlandet må det jo være banen «vår» på Kypros, Elea GK. Den er i motsetning til Maurholen ganske flat, med mange bunkere og veldig raske greener.

 

Favorittkølle i bagen?

Driveren (Ping)

 

Din målsetting med golfen?

Jeg hadde en målsetting om å klare å bli single «handicaper.» Og det klarte jeg i fjor. Så nå er det på tide å sette seg nye mål. Kanskje neste skal være å vinne klubbmesterskapet i Egersund?

Og det er ikke noen dårlig målsetting…