Siste nytt

Bjørn Hammersmark i særklasse.

Og dermed var seniorenes sommermedal over… Og både resultatene og deltakelsen var svært så gode (som vanlig). En kanonrunde av Bjørn Hammersmark gjorde at nettokonkurransen denne gangen aldri ble spennende.

Det er som kjent tre konkurranser i den populære seniormedalen. Beste nettorunde, færrest putter og eclecticen.  Både mandager og onsdager stiller seniorene forventningsfullt opp både for et sosialt treff og for å prøve med forbedringer på eksisterende resultat. Hyggelig er det å registrere at nybegynnere også har funnet frem til denne uhøgtidelige konkurransen..

IMG_0401

Bjørn Hammersmark er allerede nevnt. 29 slag netto er ikke hverdagskost. Og det holdt til klar seier i sommermedalen (juni og juli). Tre slag foran Erik Hellvik og Arne Gudmundson.

Puttekonkurransen ble denne gangen vunnet av Signe Svendsen og Thor Ognedal. De klarte begge runden på bare 11 putter. Imponerende.

Erik Hellvik gjør det alltid godt i denne turneringen. Vi har allerede nevnt den delt andreplassen hans i nettokonkurransen. I electicen seiret Erik, to slag foran Torbjørn Lunde. Hele fire birdier og resten par gir flotte 31 slag. Med andre ord: Alderen er ingen hindring for Erik!

Hele 42 deltakere hadde deltatt en eller flere ganger i denne perioden. Et mål for høstmedalen, august og september, må være å passere 50 spillere. Alle seniorer oppfordres hermed å verve med seg spillere til denne kjekke aktiviteten. Første spilledag mandag 1. august.

 

Fullstendig liste sommermedal:

Medal 2016