Siste nytt

Våre gutter gjorde det godt!

To lag fra vår klubb har i dag spilt landsfinalen i Nordea pairs i Moss. Best gikk det for Øyvind Sælevik og Terje Tengesdal som endte på en flott 11. plass. Dette må sies å være veldig imponerende med tanke på at turneringen er norges største med 3800 deltakere! Begge lag var veldig godt fornøyd med arrangmentet som de beskriver som en flott opplevelse.

Terje og Øyvind fikk 41 poeng og var veldig godt fornøyde med eget spill. Det var krevende å spille på en bane som hadde lengre hull og betydelige raskere greener enn det de spiller på til vanlig. Derfor var det ekstra morsomt med en så høy poengsum!

nordeagjengen2

Arild Nodland og Rune Eik kom på 46. plass i en jevn turnering. De fikk 34 poeng. Selv om de nok kunne ønske seg en enda høyere plassering, rapporterer også de om en flott tur og en veldig kjekk dag på en glimrende bane!

nordeagjengen 3

Begge lag forteller om et gjennomført godt arrangement. Høydepunktet for mange var signaturhullet. Der stod Marianne Skarpnord, som er en av landets beste golfere, klar til å utfordre hver eneste flight i closest to pin. Tross gode forsøk slo hun alle våre gutter…

Til slutt sier guttene at landsfinalen i Nordea pairs har gitt mersmak. De stiller garantert opp neste år for å forsøke å kvalifisere seg på nytt, og håper at mange av klubbens medlemmer blir med på denne kjekke turneringen!